Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, acceptați modul în care folosim aceste informați!

Streaming Video

Servicii streaming media

Oferim o gama completa de servicii de streaming ce vor satisface orice cerinta si orice buget, inclusiv toate serviciile de hosting media,transmisiunii de la evenimente cat si transmisiuni live 24 ore 7 zile din 7.De asemenea, oferim o gama completa de servicii de transcodare.
Contactati-ne pentru a discuta cerintele dumneavoastra cu un membru al echipei noastre.

Hosting de servicii media

Oferim servicii de hosting media de inalta calitate clientilor nostrii. Sistemele noastre sunt capabile sa lucreze cu toate formatele actuale de streaming media, inclusiv Flash h.264, WMV, Real Player si QuickTime. De la hosting shared de servicii media pana la servere dedicate de streaming, putem distribuii continutul dumneavoastra perfect de fiecare data.

Streaming live 24/7

Oferim o gama larga de pachete de streaming bazate pe tipul de streaming (audio,video) si in functie de bit rate si numarul de utilizatori. Acest tip de pachete va fac serviciile de broadcasting disponibile 24/7. Acest tip de streaming este perfect pentru canale tv si posturi de radio sau orice alt serviciu ce necesita transmisiunii live regulate.

Monitorizare 24/7

Oferim servicii de monitorizare si raportare 24 de ore din 24. Raportarea include numarul de utilizatori cat si fisierele pe care le acceseaza. Acest serviciu va garanta satisfactia clientilor dvs. si va va ajuta sa planuiti cresterea companiei.

Servicii de consultanta pentru servicii de stremaing

Am asistat multi clienti cu proiectele lor de streaming si anii de experienta acumulati ne ajuta sa va ghidam si asistam in rezolvarea problemelor dvs. Pentru proiecte mari de streaming oferim servicii complete de de consultanta de la design la instalare si configurare echipamente. Atat experienta cat si echipamentele folosite va pot ajuta sa minimizati costurile.

Pentru detalii suplimentare puteti vizita pagina proiectului nostru. http://www.streamnet.ro