Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, acceptați modul în care folosim aceste informați!
Termeni si conditii generale de utilizare

Acesta este website-ul oficial al S.C. TENENT TELECOM SRL, cu sediul social in strada Dej nr. 71 Sector 1, Bucuresti , Cod de inregistrare fiscala RO17081336, telefon unic Departament Relatii Clientii - 0770.787.678.

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea S.C. TENNET TELECOM S.R.L. Conditiile de utilizare se refera la website-ul www.tennet.ro.

Continutul site-ului www.tennet.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a Tennet Telecom. Materialele publicate si continutul www.tennet.ro pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.
Tennet Telecom nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.tennet.ro. Tennet Telecom isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.tennet.ro in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.
Tennet Telecom nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.tennet.ro. Tennet Telecom isi rezerva dreptul de a taxa unele dintre serviciile oferite pe www.tennet.ro, situatie in care te va infoma in prealabil despre taxarea acestor servicii.
Tennet Telecom nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.tennet.ro. Tennet Telecom nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe www.tennet.ro.
Tennet Telecom isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului www.tennet.ro.

Daca nu esti de acord cu conditiile de utilizare de catre tine a website-ului si a datelor cu caracter personal de catre Tennet Telecom Srl nu mai utiliza acest web site.

Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale, in conformitate cu Legea 677/2001.