Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, acceptați modul în care folosim aceste informați!

Misiunea noastra

Primul lucru pe cale l-am facut in acest sens a fost sa incepem proiectul ” Clientul pe locul 1 ” alaturi de colaboratorii nostri si de firme cu traditie in domeniul IT . Noile abonamente de internet oferite de TENNET, despre care aveti detali pe pagina web la sectiunea servicii de internet, reprezinta doar primul pas pe care-l facem catre dumneavoastra.

Desi se numara printre cei mai tineri operatori de Internet din Romania TENNET inglobeaza experienta cumulata a unora dintre cei mai buni profesionisti din domeniul IT&C, atat prin partenerii strategici cat si prin echipa formata din tineri cu o pregatire profesionala de exceptie, care si-au propus sa aiba ceva de spus intr-un mediu concurential intr-o continua dezvoltare si schimbare.

Misiunea noastra este ca prin intelegerea nevoilor fiecarui client sa oferim cele mai bune servicii de comunicatii de date la cel mai competitiv pret si prin preocupare constanta si atitudine orientata catre client, sa imbunatatatim permanent calitatea serviciilor reducand in acelasi timp costurile.Joaca

Un serviciu complet ce permite accesul permanent la Internet, fara limita de trafic, pe suport de fibra optica cu o viteza garantata si o disponibilitate a serviciului de peste 90,0 %.

Prin serviciul nostru va oferim o viteza de acces garantata atat pentru conexiunea la Internet cat si pentru conexiunea metropolitana, fara limita de trafic cu un Uptime garantat contractual de 90,0 %. Suportul tehnic al echipei TENNET sprijina solutia dumneavoastra de comunicare, prin monitorizarea permanenta a serviciilor. Intotdeauna un membru al echipei noastre va fi alaturi de dumneavoastra pentru a va ajuta in alegerea solutiei optime.

De asemenea impreuna cu fiecare abonament TENNET TELECOM va oferim 1 (una) casuta E-mail GRATUITA de 1GB spatiu, POP3, MESAJE DE 25 MB (fara taxa de instalare si fara abonament) precum si un o interfata grafica cu user si parola, care va permite sa va monitorizati conexiunea, sa va resetati singuri macc-adresul de la placa de retea, pe baza caruia aveti acces in reteaua noastra.

In prezent, portofoliul nostru de servicii cuprinde Acces Internet in conditii de maxima securitate si siguranta (Internet prin cablu UTP, FTP, fibra optica, radio), Intranet in cadrul retelelor proprii metropolitane, conexiuni nationale, inclusiv VPN.