Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, acceptați modul în care folosim aceste informați!

Alte servicii

Oferta de servicii

A. Servicii INTERNET
- vezi sectiunea "Internet"
- Pentru viteze mai mari, cu banda garantata , folositi formularul de pe pagina de contact.

Download oferta aici ( oferta excel)

B. Intretinere Servere si Retele de Calculatoare:

Acest serviciu se adreseaza firmelor si persoanelor fizice care au nevoie de specialisti pentru intretinerea si reconfigurarea unor servere on-site sau remote, si a retelelor de calculatoare, incluzand si reparatii ale sistemelor defecte, upgrade hard si soft, recuperari date, devirusari, etc.

C. Retele de Calculatoare:

Realizarea si intretinere de retele de calculatoare structurate bazate pe server dedicat LINUX sau Windows, pentru toate serviciile de retea: partajare conexiune internet, mail server, web hosting server, file server, VPN, firewall, intrusion detection system, backup server.- Realizare cablare structurata pentru orice topologie de retea, analiza si proiectare;

Realizare retele wireless – fie ah-hoc fie centralizat prin access-point, hot-spot-uri, etc.;

Consultanta in realizarea de retele si echipamentelor aferente;

Securitatea informatica este deseori un apect marginalizat si care implica riscuri majore pentru dezvoltarea si siguranta afacerii unei firme sau persoane. Desi multi considera ca confidentialitatea datelor gestionate este un domeniu aplicabil doar guvernelor sau marilor corporatii, totusi pentru oricine ar fi neplacut ca documentele personale, email-urile, etc. sa fie accesate de persoane rau-voitoare.

Securitatea informatica poate fi implementata ca urmare a observarii unui acces neautorizat in retea sau sistem, sau poate fi implementata proactiv, pentru prevenirea situatiilor nedorite.

D. Servicii webDesign & Hosting

Pentru mai multe detalii vizitati pagina de webhosting